O nama

Intersnack, vodeći proizvođač snacka u Europi, formirao je sa Franck d.d., liderom na hrvatskom tržištu snacka, joint venture partnerstvo. Tako je nastala nova kompanija Adria Snack Company d.o.o. koja je upravljala asortimanom snacka od 2015. godine. 01.01.2018. Adria Snack Company odvaja se od Francka te u potpunosti postaje članica Intersnack grupacije, a od 19.11. 2019. mijenja ime u Intersnack Adria d.o.o. sa novim sjedištem u Hercegovcu.

Intersnack Adria d.o.o.

priča o krumpiru

Adria Snack Company d.o.o. promijenila je ime u Intersnack Adria d.o.o.

Intersnack Adria d.o.o. novo je ime za tim provjerenih stručnjaka za snack poslovanje koje nudi najbolje iz bogatog i raznolikog svijeta grickalica vrhunske kvalitete.
Partnerstvo Francka i Intersnacka je rezultat uzajamnog povjerenja izgrađenog kroz dugogodišnju suradnju i razmjenu iskustava u proizvodnji, koje podrazumijeva planirana zajednička ulaganja u proizvodne kapacitete i modernizaciju proizvodnje u Hrvatskoj, jačanje konkurentnosti i daljnjeg snažnog rasta poslovanja, razvoj novih proizvoda i obogaćivanje snack asortimana uz bržu primjenu globalnih trendova te inovacije. Osim zajedničkih investicija, strategija kompanije podrazumijeva i zajednički učinkovitijimarketinški i prodajni nastup partnera u regiji Adria.

Odvajanjem od Francka, i punopravnim članstvom u Intersnack grupaciji, Adria SnackCompany d.o.o. postala je prva kompanija potpuno posvećena i fokusirana na razvoj slanog snacka u vidu inovacija u razvoju proizvoda, ambalaže, razvoja proizvodnih kapaciteta i u konačnici preuzimanja liderske pozicije u snacku na tržištima Adria regije.

Adria Snack Company d.o.o. u svom portfelju ima cjelokupan Franckov snack asortiman te Intersnackove brendove koje kompanija uvozi za tržišta regije. Kompanija je odgovorna i za upravljanje razvojem brendova.

Takav pristup potrošačima osigurava iznimno konkurentan izbor iz snack asortimana uz sve bogatstvo okusa i tekstura omiljenih grickalica koje sada dolaze pod kapom Intersnack Adria d.o.o. To uključuje dobro nam poznate brendove poput Čipi Čipsa, prvog hrvatskog čipsa, ili pak Kroki Kroketa i Tip Topa te orašastih plodova. Iza tih uspješnih proizvoda, u kojima uživaju generacije naših potrošača, stoje desetljeća ulaganja u proizvodnju i tehnološke kapacitete te najkvalitetnije domaće sirovine.

Asortiman uključuje i provjerene brendove Intersnacka s kojima su potrošači već dobro upoznati, poput čipseva Chio te ostalih grickalica kao što su POM-BÄR i Kelly’s. Korporativna kultura Intersnack Adria d.o.o. podržava i promovira načela održivog razvoja , odgovornosti prema okolišu, politiku energetske učinkovitosti te politiku kvalitete i sigurnosti hrane, te vodi brigu o zaštiti okoliša.

Načela našeg poslovanja sadržana su u Etički kodeks Intersnack Grupe.

Opći podaci

Sjedište: Intersnack Adria d.o.o., Pepe Bukača 11, 43284 Hercegovac

Temeljni kapital društva: 60.580.000,00 HRK

Registarski sud: Trgovački sud u Bjelovaru

MBS: 080947756

OIB: 59709943494

Ured u Zagrebu: Bani 110, Buzin, 10 000 Zagreb

 

Izvrsnost finalnog proizvoda ovisi o vrhunskoj sirovini. Mi to najbolje znamo te s ponosom ističemo da je Adria Snack Company d.o.o. danas najveći otkupljivač industrijskog krumpira u Hrvatskoj.

Uspjeh možemo zahvaliti našim dugogodišnjim kooperantima iz Hercegovca, Donjeg Miholjca i Međimurja. Uz sigurnost otkupa i zajednički dogovor oko otkupne cijene, isplatu u dogovorenim rokovima te podršku u realizaciji dugoročnih investicija, našim kooperantima osiguravamo i stručna putovanja te redovite edukacije o najnovijim trendovima i modelima uzgoja radi postizanja što boljih prinosa te primjenu najboljih praksi. Kako bismo potrošačima osigurali najbolju kvalitetu čipsa, tijekom 40 godina partnerstva, sa svojim smo kooperantima testirali približno 800 sorti krumpira. Zahvaljujući specifičnim lokalnim agroklimatskim uvjetima i sveobuhvatnoj podršci s ciljem dugoročnog poboljšanja uvjeta uzgoja, ponosno možemo reći da je naš Čipi Čips 100% domaći proizvod. Razlog leži u korištenju najkvalitetnijeg krumpira za proizvodnju čipsa – domaće uzgojene sorte Lady claire.