Novosti

10.03.2017

Novih sedam veličanstvenih Tip Top proizvoda

Tip Top oduševljava s novim atraktivnim okusima i oblicima snacka

 

Tip Top, vodeći brend u kategoriji peleta, omiljen zbog svojih atraktivnih okusa i oblika, predstavio je sedam novih proizvoda te time proširio ponudu i na kategoriju pečenog snacka. Potrošači će od sada moći uživati u novim Tip Top proizvodima koji uključuju slane štapiće, XXL slane štapiće, slane perece i krekere te čips perece, srčeka i integralne kruščiće.

 

Kao dinamični i razigrani brand, Tip Top je predvodnik u inovacijama kojima, u skladu s globalnim trendovima, uvijek iznova obogaćuje doživljaj grickanja s novim okusima i oblicima. Predstavljanjem sedam novih proizvoda i širenjem na kategoriju pečenog snacka, Tip Top ponovno iznenađuje i oduševljava fantastičnim, hrskavim okusima i one najzahtjevnije ljubitelje snacka svih profila.

 

Tip Top srčeka predstavljaju još jedan novitet koji će razveseliti hrvatske ljubitelje finog snacka, a ova slana varijanta simbola ljubavi dolazi u pakiranju od 100 grama.

 

Tip Top integralni kruščići ističu se jedinstvenim okusom jer su spravljeni od brašna cjelovitog zrna. Dolaze u pakiranju od 125 grama i predstavljaju odličnu alternativu klasičnim grickalicama što ih čini odličnim izborom u svakoj prilici, bilo da je riječ o doručku, večeri ili laganom dnevnom snacku.

 

Fini Tip Top slani štapići u pakiranjima od 40, 120 i 250 grama uvijek su idealan izbor za brzi snack i nenajavljeno društvo, dok produženi Tip Top XXL slani štapići dolaze u kutiji od 180 grama s četiri pojedinačna pakiranja od 45 grama kako bi uvijek bili svježi i spremni za konzumaciju. Slasni Tip Top čips pereci u vrećici od 150 grama novost su na hrvatskom tržištu i idealna opcija za svaki party jer su genijalna kombinacija najboljega od dvije popularne grickalice – čipsa i pereca. S obzirom da su tanki poput čipsa i hrskavi poput pereca, mogu se poslužiti na bezbroj načina pa čak i u „elegantnijem“ večernjem izdanju kao mali sendviči koje će gosti obožavati. Tip Top krekeri u vrećici od 150 grama ukusna su opcija za jurnjavu po gradu, a veličinom i oblikom prilagođeni su za manje zalogaje i vrhunsko hrskanje. U ponudi su i klasični Tip Top pereci u vrećici od 200 grama.

 

Novi Tip Top proizvodi oduševit će i najzahtjevnije snack gurmane i sva probirljiva nepca te postati rado viđen gost svakoga važnog partyja!

Podijeli:

Saznajte zadnje novosti

Saznajte više