Novosti

29.05.2019

Otvorili smo moderno skladišta krumpira!

U petak 17. svibnja otvorili smo novo skladište krumpira u Hercegovcu, najmodernije takvo skladište u regiji.

Ova investicija, u vrijednosti od 3,8 milijuna eura, dio je dugoročnog procesa razvoja kompanije, realizirana uz podršku Ministarstva poljoprivrede i EU fondova, HBOR-a, te vlastitim ulaganjem, a čime je omogućeno još učinkovitije poslovanje, povećanje kapaciteta i poboljšana suradnja s našim kooperantima.

Iznimno smo ponosni što ulaganje omogućava kompletnu sljedivost od polja do vrećice s gotovim proizvodom jer za svaki krumpir znamo od kojeg je proizvođača, pratimo sanduke koji su označeni čipovima te dalje internim procesima znamo koja je sorta krumpira s koje parcele i kojeg datuma ušla u vrećicu s gotovim proizvodom. Na taj način Adria Snack Company ispunjava sve zahtjeve IFS i ISO 22000 standarda kvalitete koje imamo implementirane u našim procesima.

 

Kompleks novoga skladišta proteže se na 3.780 m2 te obuhvaća pet skladišnih komora, prostor prijema, laboratorij, garderobe, sanitarni čvor, uredski prostor, skladište zaštitnih sredstava i vanjski natkriveni prostor. Unutar novog kompleksa može se skladištiti 6.300 tona krumpira, odnosno kapaciteti skladištenja su udvostručeni.

 

Ukupno ulaganje u tvornicu u Hercegovcu, uključujući novo skladište, u zadnjih godinu i pol iznosilo je oko 4,5 milijuna eura, a investicijski ciklus nastavlja se i dalje tijekom 2019. godine.

Otvorenju su prisustvovali potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs, načelnik općine Hercegovac Boro Bašljan, brojni kooperanti, kupci naših proizvoda i drugi poslovni partneri.

Podijeli:

Saznajte zadnje novosti

Saznajte više