Novosti

29.03.2017

Posebne rođendanske pogodnosti povodom 40 godina Čipi Čipsa

Čipi Čips Slani 200g i Čipi Čips Paprika 190g potražite u obližnjoj trgovini po rođendanskoj cijeni!

 

Tijekom ožujka nizom pogodnosti obilježavamo 40 godina Čipi Čipsa, jednog od najdugovječnijih domaćih brendova. Tako na našoj Facebook stranici Grickaj Čipi Čips možete sudjelovati u raznim nagradnim natječajima, pitalicama i igricama, dok u trgovinama možete potražiti naš Čipi Čips po rođendanskoj cijeni.

 

Iznimnu lojalnost i naklonost vjernih potrošača, za 40 godina postojanja branda, nagrađujemo limited edition pakiranjima najprodavanijih proizvoda Čipi Čips Slani 200g i Čipi Čips Paprika 190g.

 

Proizvode s rođendanskom cijenom prepoznat ćete u trgovinama po omotu s natpisom „Rođendanska super cijena“.

 

Čipi čips napravljen je od 100 posto domaćeg krumpira, a njegov okus kroz godine ostao je jednako hrskav i postojan. Omiljen je već generacijama, a danas uživamo u nekoliko vrsta Čipi Čipsa – slani Čipi Čips, pršut, pečena paprika, paprika rebrasti, kulen i chilli, a na raspolaganju nam je i super hrskavi Čipi Čips Country.

 

Duga tradicija Čipi Čipsa stvarana je od davne 1977. godine pod dobro poznatim sloganom „Halo, halo… Stani malo. Grickaj Čipi Čips!“ koji nas i danas, u ovim užurbanim vremenima, podsjeća da malo predahnemo, usporimo i uživamo u lijepim životnim trenutcima.

 

I nakon 40 godina, još uvijek jednako dobar!

Podijeli:

Saznajte zadnje novosti

Saznajte više