Intersnack Adria d.o.o.

Odgovornost

prema zaposlenicima

Ponosni smo na naš globalni tim koji je zaslužan za nastajanje najboljih i najukusnijih slanih grickalica, a broji više od 14.000 zaposlenika.

An Intersnack employee

Vjerujemo da pružanje prilike zaposlenicima da ostvare svoj puni potencijal ne samo da povećava njihov zadovoljstvo i sreću, već nam pomaže smanjiti gubitke i poboljšati proizvodne procese. Stoga je odgovornost prema njima bitan aspekt naše korporativne filozofije i kulture. Nastojimo biti omiljeni poslodavac, što nam pomaže da privučemo i zadržimo najveće talente.

Najviše od svega želimo da svi naši zaposlenici budu ponosni što su dio grupe i da samostalno upravljaju svojim poslovima, zbog čega je njihova neovisnost sastavni dio našeg Intersnack radnog sustava (IWS).

Ključne aktivnosti

Ponosni smo što nas ljudi biraju za poslodavca i trudimo se osigurati da Intersnack i dalje bude otvoreno, produktivno, odgovorno i ugodno mjesto za rad. Pod tim mislimo na brigu o zdravlju i sigurnosti zaposlenika, njegovanju različitosti, timske i nehijerarhijske kulture. Pružajući im mogućnost učenja i razvoja, ulažemo u budućnost i talent naših zaposlenika.

Napredak koji smo do sad ostvarili

>14,000

zaposlenika

radi u timovima na uspješnom poslovanju naših proizvodnih linija

11

sati godišnje

obučavamo svakog zaposlenika

Razvoj i uključivanje zaposlenika

Učenje i razvoj sastavni su dio našeg poslovanja. Uz coaching, webinare ili online predavanja potičemo zaposlenike na svim razinama da preuzmu inicijativu za izvršavanje zadataka, iako preferiramo detaljnu obuku na radnom mjestu jer smatramo da se najbolje uči kroz rad.

Illustration Developing and engaging talents

Doprinos lokalnim zajednicama

Mnoge naše poslovne jedinice potiču zaposlenike da daju doprinos društvu i nude im mogućnost sudjelovanja u dobrotvornim projektima s ciljem unaprijeđenja lokalnih zajednica.
KP Snacks je kampanjom “Lokalne legende” podržao barove obnavljanjem maloprodajnog sektora nakon COVID krize, a nekoliko poslovnih jedinica iskazalo je zdravstvenim djelatnicima zahvalnost donacijama grickalica.

Illustration Social Community

Odgovornost prema zaposlenicima | Priče

Odgovorno vodstvo

U nastojanju da povećamo angažman i uključenost zaposlenika, nastojimo razvijati njihove talente. To znači da mi radimo za njih, a ne obrnuto.

Bird's eye view: Many colleagues in work clothes stand around a table in a meeting room and analyze figures together