Intersnack Adria d.o.o.

Chio

Nastao 1962. godine, Chio je omiljeni brand u više od 30 zemalja i jedan od najjačih i najpoznatijih snack brendova u Europi.

Chips

Od 2020. godine Chio chips proizvodi se u Hrvatskoj od 100% hrvatskog krumpira te nudi široku paletu poznatih internacionalnih okusa baš za svačiji ukus.

Lista proizvoda

Tortille i umaci

Chio tortille – hrskavi kukuruzni trokuti različitih okusa uz dva Chio umaka odličan su izbor grickalica u svakoj prilici!

Lista proizvoda

Tip Top

Tip Top je predvodnik globalnih trendova na našem tržištu svojim inovativnim pristupom i osluškivanjem potreba potrošača. S krajem 2020. Tip Top se ponosno pridružuje Chio obitelji okusa i drži status vodećeg branda u kategoriji specijala.

Lista proizvoda

Kroki Kroket

Kroki Kroket nastao je 1975. godine u Zagrebu. S dugotrajnom tradicijom i modernim pristupom u cilju je povezati sve generacije koje vole uživati u bezbrižnim trenucima uz omiljenu grickalicu. Recepturom bez umjetnih boja i aroma, bez pojačivača okusa i konzervansa prilagođen je svima, a s krajem 2020. postaje ponosni član Chio obitelji okusa.

Lista proizvoda

Specijali

Chio specijali u svojim različitim oblicima i okusima zadovoljavaju i najzahtjevnije potrošače, one velike i male, prateći tržišne trendove i potrebe. A osobito od 2022. godine kada Chio razvija zdraviju liniju proizvoda koji sadrže manji postotak masnoće a imaju odličan okus!

Lista proizvoda

Baked

Osim poznatih klasika u kategoriji pečenog snacka, Chio u kategoriju donosi inovaciju – pečene proizvode na bazi krumpira koja omogućuje raznovrsnost okusa unutar kategorije. Krekeri sa sirom ili kiselim vrhnjem & lukom odličan su odabir za one koji žele malo drugačije a jako ukusne grickalice.

Lista proizvoda

Pop Corn

Filmske večeri kod kuće zabavnije su uz Chio kokice! Kokice, najomiljenija grickalica svih generacija, odličan su dodatak svakom trenutku i idealan međuobrok. Uz prepoznatljiv zvuk pucketanja, tijekom pripreme zagarantirana je i zabava!

Lista proizvoda