Intersnack Adria d.o.o.

Karijere

Kao Intersnack zaposlenik jedan ste od ključnih faktora za uspjeh našeg poslovanja.

Happy divers Employees

Rad s nama

Intersnack je postao jedan od vodećih europskih proizvođača slanih grickalica čineći ljude sretnima i pružajući im priliku za zabavne hrskave trenutke.

S obzirom na to da smo kompanija u privatnom vlasništvu, poslujemo s pogledom u budućnost i obvezujemo se na održivo poslovanje.

Naš promet u 2021. iznosio je više od tri milijarde eura, a trenutno smo prisutni u više od 30 zemalja diljem svijeta. Imamo 12 regionalnih poslovnih jedinica, 44 proizvodna pogona, te ukupnu radnu snagu od približno 14.000 zaposlenika.

Intersnack Claim
A happy Intersnack employee
A young Intersnack Employee
A goup of Intersnack employees taking a selfie

Zbog snage i potencijala koji ona stvara, mi u Intersnacku cijenimo i njegujemo raznolikost. Poslujemo uz izvanredan timski duh, osnažujemo naše ljude da preuzmu kontrolu nad onim što rade i međusobno se potičemo da budemo još bolji. Da bi postao veliki igrač, prvo moraš usavršiti timski rad.

Ako želite postati dio naše dinamične priče o uspjehu, nudimo vam razne mogućnosti. Pridružite se našem timu i pomozite nam da zajedno rastemo i slavimo uspjehe!

Ukoliko nam želite poslati otvorenu molbu, molimo da se javite na posao@intersnack.hr

Priče o poslu

Intersnack, gdje suradnja i poduzetništvo stvaraju održivi uspjeh.

Obećajemo vam da ćete Intersnack doživjeti kao otvorenog, poduzetnog, odgovornog i vrijednog poslodavca.

Posao u tvornici

Zaposlenici u proizvodnji upravljaju proizvodnim linijama na kojima nastaju naši proizvodi. Ako ste točni i vješti u održavanju i popravcima, pridružite nam se u ključnom dijelu našeg poslovanja - izradi kvalitetnih grickalica za naše potrošače.

Woman packaging

Poslovi u uredu i na terenu

U prodajnim, marketinškim i ostalim funkcijama naše kompanije, imamo različite uloge za pojedince koji nam se žele pridružiti u kreativnim i dinamičnim poslovima.

Što god odabrali, uvjerit ćete se da svaki naš zaposlenik ima karijeru koja ga ispunjava. Pridružite li nam se, postajete dio tima koji će cijeniti vašu individualnost, ideje i poglede na svijet. Mi ćemo vam omogućiti da razvijate svoje vještine i učinkovitost u okruženju koje vas motivira i podržava te slavi vaš rast.

Ponosimo se činjenicom da smo lokalna, ali i internacionalna kompanija pa ćete kod nas dobiti i priliku za suradnju s kolegama iz cijelog svijeta, gradeći pritom snažne nacionalne i međunarodne odnose koji će vam pomoći unaprijediti karijeru.

Business woman