Intersnack Adria d.o.o.

Naše robne marke

Od međunarodnih do domaćih zvijezda.

Naš asortiman uključuje širok izbor slanih grickalica izvrsnog okusa; od međunarodno priznatih robnih marki kao što su Chio, POM-BÄR i Tyrrells do omiljenih lokalnih grickalica u zemljama diljem svijeta.

Istražite Intersnack robne marke

Chio Logo

Chio je prva njemačka robna marka čipsa, koju je 1962. stvorila obitelj Von Opel u Hofgut Petersau. Ime Chio preuzeto je od prvih slova članova obitelji: Carlo, Heinz i Irmgard von Opel.

S godinama, Chio je izrastao u drugu najveću robnu marku u Intersnack asortimanu. Danas potrošači mogu uživati ​​u širokoj ponudi Chio grickalica, a ona uključuje čips od krumpira, tortilje, TipTop, Kroki Kroket, štapiće, perece, krekere, kokice te orašaste plodove.

Chio se danas prodaje u više od 15 zemalja Europe te potiče potrošače na prijateljska druženja i bezbrižnu zabavu.

Saznajte više

Čipi Čips je prvi hrvatski čips, nastao 1977. godine.

Za njegovu su popularnost zaslužna desetljeća ulaganja u proizvodnju i tehnološke kapacitete te činjenica da je proizveden od visokokvalitetnih sorti 100% hrvatskih krumpira.

Čipi Čips je uvijek izbor najbolje ekipe, a 2020. godine postaje hrskavi izbor Vatrenih te ponosni član Chio obitelji okusa.

Saznajte više

POM-BÄR Logo

Nakon što je 1987. prodano prvo POM-BÄR pakiranje, on je postao omiljena grickalica za cijelu obitelj. Danas je POM-BÄR jedna od vodećih robnih marki u segmentu obiteljskih grickalica u preko 30 zemalja.

POM-BÄR je grickalica u prepoznatljivom obliku medvjedića. Odlikuje se hrskavom teksturom koja se lako topi u ustima i dolazi u različitim okusima.

POM-BÄR ne sadrži gluten, umjetna bojila i pojačivače okusa, te predstavlja izvor vlakana i pogodan je za vegetarijance.

Saznajte više

Nutline Logo

Nutline je nastao 1996. godine u Rumunjskoj kada su na tržište izbacili svoje prvo pakiranje sjemenki suncokreta. Danas je Nutline asortiman prisutan u svim zemljama srednje i istočne Europe te uključuje niz proizvoda - od sjemenki do različitih orašastih plodova.
Kao lider u kategoriji sjemenki, svojom kvalitetom potrošačima olakšava odluku o kupnji. Nutline zna koliko je važno da ljudi u društvu prijatelja i obitelji uživaju u malim radostima.

Nutline! Hrani svoj osmijeh!

Saznajte više