Intersnack Adria d.o.o.

Odgovornost prema zaposlenicima

Odgovorno vodstvo

Bird's eye view: Many colleagues in work clothes stand around a table in a meeting room and analyze figures together.

Kako bismo naše zaposlenike potaknuli na angažman i preuzimanje kontrole, razvijamo njihove talente. To znači da mi radimo za njih, a ne obrnuto.

Odgovorno vodstvo znači da pažljivo slušamo svaki glas i učimo kako možemo pomoći da svačiji rad bude ispunjeniji i učinkovitiji. Na taj način oslobađamo potencijale i postižemo naše poslovne ciljeve.

U posljednje dvije godine stavljamo sve veći naglasak na odgovorno vodstvo za naše zaposlenike. Pristup je vrlo jednostavan: menadžeri uče postavljati prava pitanja i djelovati na temelju odgovora. Svaki dan provode dva sata u tvornici, što im daje više mogućnosti da se osobno upoznaju sa svim zaposlenicima te da s njima razgovaraju o poslu i potencijalnim problemima.

Kada je moguće menadžeri savjetuju zaposlenike kako da sami riješe probleme, a ako to nije moguće, izrađuju planove za njihovo rješavanje na višoj razini.

“Najveće postignuće je poboljšati poslovne rezultate uz fokus na ljude, a ne ciljeve. Ako osnažite ljude, rezultati će doći.”

Marcin Gorlach, voditelj postrojenja Slomniki, Poljska

Happy employees stand around a man who stretches his arms into the camera

Poticanje kulturnih promjena
Naši zaposlenici su u 2020. godini s nama podijelili niz korisnih ideja, a mi ih nastojimo i provesti, jer vjerujemo da ćemo ih u budućnosti zauzvrat dobiti još više. Sigurni smo da će nam to donijeti samo pozitivne pomake.
U našim tvornicama također provodimo istraživanja kako bi dobili povratne informacije o odnosu zaposlenika i menadžera, a posebno nam je drago vidjeti da lokacije koje imaju najbolje rezultate istraživanja pružaju i najbolju uslugu kupcima, te imaju najbolju sigurnost na radu i najviše razine kvalitete I produktivnosti.

Our managers coach employees to resolves issues themselves.
Illustration of two people together.

Odgovosnost prema

zaposlenicima

Naši ljudi temelj su našeg uspjeha. Njihovo zdravlje i sigurnost su nam najvažniji, a pomažemo im i da razviju svoje talente i ostvare svoj puni potencijal. Cijenimo različitost i potičemo angažman naših zaposlenika u lokalnim zajednicama. Timski rad i suradnja doprinose kvalitetnom i pozitivnom radnom okruženju.

Priče o održivosti

Lentil Chips

Poslujemo inovativno

kako bismo ispunili povećanu potražnju za grickalicama

View of a hand, holding a sign with a recycling logo

Ambalaža

Boljom ambalažom doprinosimo kružnoj ekonomiji

A woman with pink bobble hat sits in front of a bush with macadamia fruits

Makadamija

Dajemo potporu malim poljoprivrednicima u Malaviju